0 74 پنج شنبه 17 آبان 12:48 دسته مطلب :اخبار حزبی کد مطلب : 6762
یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

زهرا زمانی

یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز چهارشنبه 16 آبان در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

در فرایند برنامه‌ریزی شهری، هشت مرحله اساسی وجود دارد که به شناخت، تحلیل، تعیین رویکرد، و ایجاد چشم‌انداز و راهبردها می‌پردازد.

 مرحله اول: شناخت شهر است که با بررسی بخش‌های کالبدی، حمل‌ونقل، زیست‌محیطی، اجتماعی، جمعیتی، اقتصادی، دیپلماسی و فرهنگی انجام می‌شود. این شناخت با استفاده از دو روش صورت می‌گیرد: اطلاعات کتابخانه‌ای از منابعی همچون داده‌های مرکز آمار و سایت‌های مرتبط، و اطلاعات میدانی که شامل پرسش از شهروندان و بررسی نظرات آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر و اینستاگرام است.

در مرحله دوم: شناخت شهر با توجه به اسناد بالادستی انجام می‌شود. این اسناد شامل طرح جامع و تفصیلی، طرح مجموعه شهری و طرح کالبدی منطقه‌ای است که چشم‌انداز آینده شهر را ترسیم می‌کنند.

مرحله سوم: تحلیل وضعیت موجود است. در این مرحله، با توجه به اطلاعات جمع‌آوری‌شده، وضعیت فعلی شهر از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و سایر بخش‌ها بررسی می‌شود تا نقاط مثبت و منفی یا بیانیه مشکلات تعیین شوند.

مرحله چهارم: انتخاب رویکرد است که براساس ویژگی‌های خاص شهر، رویکرد مناسب برای آن برگزیده می‌شود. یکی از رویکردهای اصلی که باید در نظر گرفته شود، سوسیال دموکراسی با تأکید بر پایداری و عدالت میان‌نسلی و فرا‌نسلی است.

مرحله پنجم: تدوین چشم‌انداز کلان است؛ در این مرحله، یک آینده آرمانی برای شهر تعریف می‌شود که با توجه به شناخت، بیانیه مشکلات و رویکرد انتخابی، وضعیت مطلوب شهر در بیست سال آینده را به تصویر می‌کشد.

در مرحله ششم، راهبردهای کلان برای رسیدن به چشم‌انداز ارائه می‌شود. به‌عنوان مثال، اگر در چشم‌انداز به گردشگری پایدار اشاره شده باشد، راهبرد توسعه فضاهای اجتماعی حضورپذیر تدوین می‌شود.

 مرحله هفتم: تعیین سیاست‌های جزئی و اجرایی است که برای هر راهبرد، برنامه‌های عملی‌تر پیشنهاد می‌شود؛ برای مثال، در راستای بهبود محیط زیست شهری، خروج کاربری‌های آلاینده از محلات مطرح می‌شود.

در نهایت، مرحله هشتم: انتخاب یک شعار کوتاه و اثرگذار برای شهر است که بتواند به‌عنوان یک نشانگر ارزش‌ها و اهداف شهری مطرح شود.

حزب اراده ملت ایران (حاما) در سال ۱۳۶۹ توسط جمعی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ مجوز تأسیس از وزارت کشور دریافت نمود. اولین دبیرکل این حزب احمد حکیمی‌پور بود. دبیرکل فعلی این حزب افشین فرهانچی است.

برچسب ها حاما حزب اراه ملت ایران شهرسازی شهر پایدار شورای شهر

آخرین اخبار

دوره مدیریت شهری پایدار

دوره آموزشی آشنایی با مدیریت شهری پایدار، ویژه توانمند سازی نامزد های هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر در کشور 

روز جهانی بدون کاغذ

روز جهانی بدون کاغذ، که هر سال در 6 نوامبر برگزار می‌شود، فرصتی است تا به اهمیت کاهش مصرف کاغذ و تاثیرات آن بر محیط زیست بیاندیشیم.

سه شنبه های گفت و گو

سه شنبه های گفت و گو موضوع: سوسیالیم یا لیبرالیسم

وقتی مطالبه ای باشد، دولت تلاش خواهد کرد تا پاسخی فراهم کند

دولت و جامعه متوجه شده اند که به نهاد های مدنی و نهاد های واسط نیاز دارند

نهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

نهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز دوشنبه 7 آبان در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

مجموعه چهار جلدی کتاب‌های سازوکار حزبی منتشر شد

مجموعه کتاب‌های سازوکار حزبی در آبان 1403 منتشر شد. این کتاب‌ها ترجمه سرکار خانم زهره رحیمی مشاور ارشد شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران است که در انشارات این حزب منتشر می‌شود.

هشتمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

هشتمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز شنبه 5 آبان در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

هفتمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

هفتمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز چهارشنبه 2 آبان در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

همایش آینده نگری جوانان خوزستان با رنگ و بوی وفاق ملی

ستاد جوانان دکتر پزشکیان در خوزستان سه شنبه 1403/07/24در محل اتاق بازرگانی اهواز برگذار شد.

ششمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

ششمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز دوشنبه 30 مهر در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

اخبار حزبی