0 180 پنج شنبه 17 آبان 12:48 دسته مطلب :اخبار حزبی کد مطلب : 6762
یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

زهرا زمانی

یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران برگذارشد.

یازدهمین جلسه مدیریت شهری پایدار حزب اراده ملت ایران در روز چهارشنبه 16 آبان در بستر گوگل میت با تدریس مهدی صادقیها برگذارشد.

در فرایند برنامه‌ریزی شهری، هشت مرحله اساسی وجود دارد که به شناخت، تحلیل، تعیین رویکرد، و ایجاد چشم‌انداز و راهبردها می‌پردازد.

 مرحله اول: شناخت شهر است که با بررسی بخش‌های کالبدی، حمل‌ونقل، زیست‌محیطی، اجتماعی، جمعیتی، اقتصادی، دیپلماسی و فرهنگی انجام می‌شود. این شناخت با استفاده از دو روش صورت می‌گیرد: اطلاعات کتابخانه‌ای از منابعی همچون داده‌های مرکز آمار و سایت‌های مرتبط، و اطلاعات میدانی که شامل پرسش از شهروندان و بررسی نظرات آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر و اینستاگرام است.

در مرحله دوم: شناخت شهر با توجه به اسناد بالادستی انجام می‌شود. این اسناد شامل طرح جامع و تفصیلی، طرح مجموعه شهری و طرح کالبدی منطقه‌ای است که چشم‌انداز آینده شهر را ترسیم می‌کنند.

مرحله سوم: تحلیل وضعیت موجود است. در این مرحله، با توجه به اطلاعات جمع‌آوری‌شده، وضعیت فعلی شهر از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و سایر بخش‌ها بررسی می‌شود تا نقاط مثبت و منفی یا بیانیه مشکلات تعیین شوند.

مرحله چهارم: انتخاب رویکرد است که براساس ویژگی‌های خاص شهر، رویکرد مناسب برای آن برگزیده می‌شود. یکی از رویکردهای اصلی که باید در نظر گرفته شود، سوسیال دموکراسی با تأکید بر پایداری و عدالت میان‌نسلی و فرا‌نسلی است.

مرحله پنجم: تدوین چشم‌انداز کلان است؛ در این مرحله، یک آینده آرمانی برای شهر تعریف می‌شود که با توجه به شناخت، بیانیه مشکلات و رویکرد انتخابی، وضعیت مطلوب شهر در بیست سال آینده را به تصویر می‌کشد.

در مرحله ششم، راهبردهای کلان برای رسیدن به چشم‌انداز ارائه می‌شود. به‌عنوان مثال، اگر در چشم‌انداز به گردشگری پایدار اشاره شده باشد، راهبرد توسعه فضاهای اجتماعی حضورپذیر تدوین می‌شود.

 مرحله هفتم: تعیین سیاست‌های جزئی و اجرایی است که برای هر راهبرد، برنامه‌های عملی‌تر پیشنهاد می‌شود؛ برای مثال، در راستای بهبود محیط زیست شهری، خروج کاربری‌های آلاینده از محلات مطرح می‌شود.

در نهایت، مرحله هشتم: انتخاب یک شعار کوتاه و اثرگذار برای شهر است که بتواند به‌عنوان یک نشانگر ارزش‌ها و اهداف شهری مطرح شود.

حزب اراده ملت ایران (حاما) در سال ۱۳۶۹ توسط جمعی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ مجوز تأسیس از وزارت کشور دریافت نمود. اولین دبیرکل این حزب احمد حکیمی‌پور بود. دبیرکل فعلی این حزب افشین فرهانچی است.

برچسب ها حاما حزب اراه ملت ایران شهرسازی شهر پایدار شورای شهر

آخرین اخبار

رضا حاجی پور فرماندار شهرستان اردل شد

رضا حاجی پور دبیر استانی حزب اراده ملت ایران در استان چهارمحال و بختیاری طی حکمی از سوی جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری به عنوان فرماندار شهرستان اردل منصوب شدند.

فصلنامه خاطرات سیاسی شماره 26منتشر شد

انتشار بيست و ششمين شماره فصلنامه خاطرات سياسي شماره ٢٦ فصلنامه خاطرات سياسي(زمستان ١٤٠٣) منتشر شد.

نشست معاون سیاسی وزارت کشور با سران احزاب اصلاح طلب

بیانیه روز ملی پرندگان

روز ملی پرندگان بهانه ایی است برای نگاهداری و قدر دانی از موجوداتی که باعث حاصلخیزی و سبزی و شادابی فضای سبز و جنگل ها هستند.

چهار نکته درباره سقوط یازده روزه بشار اسد

رابطه سوریه با ایران از زمان حافظ اسد شکل گرفت، دقیقا وقتی که این کشور به تنها حامی ایران در مقابل صدام‌حسین تبدیل شد.

چرا بخش وسیعی از جامعه را مجرم می‌پندارید؟

نه مسئله‌ای است تازه و نه ویژه امروز. اینکه بخشی از نهادهای مسئول و صاحب‌قدرت، بطور آشکار و نظام‌مندی، با رویکردی تنش‌زا، حقوق بدیهی و بنیادی بخشی از جامعه را به چالش می‌کشند.

مجمع عمومی غیرانتخاباتی حزب اراده ملت ایران

بیانیه به مناسبت روز جهانی خاک

روز جهانی خاک فرصتی ارزشمند است برای تأکید بر اهمیت این منبع حیاتی که پایه و اساس زندگی بر روی کره زمین را تشکیل می‌دهد.

دوره مدیریت شهری پایدار

دوره آموزشی آشنایی با مدیریت شهری پایدار، ویژه توانمند سازی نامزد های هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر در کشور 

روز جهانی بدون کاغذ

روز جهانی بدون کاغذ، که هر سال در 6 نوامبر برگزار می‌شود، فرصتی است تا به اهمیت کاهش مصرف کاغذ و تاثیرات آن بر محیط زیست بیاندیشیم.

اخبار حزبی