0 1246 سه شنبه 17 اسفند 12:17 دسته مطلب :ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس کد مطلب : 3276
انسجام لازم در شوراهای شهر وجود ندارد

سجاد نیازی پور عضو اراده ملت در گفتگو با اراده ملت

انسجام لازم در شوراهای شهر وجود ندارد

سجاد نیازی‌پور دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی سیستم و متولد شهر فیروزان است. وی کاندیدای دوره ششم شورای شهر فیروزان بود که به شورا راه نیافت. ایشان از فعالین سیاسی و اجتماعی منطقه هستند و در حال حاضر به‌عنوان مدیرعامل یک شرکت پیمانکاری مشغول فعالیت هستند.

ارزیابی شما از شورای جدید شهر فیروزان چیست؟
باتوجه‌به اینکه در شهر فیروزان اعضای شورا ۵ نفر هستند اولویت اصلی ایشان به دست گرفتن اکثریت شورا و تشکیل تیمی در همین راستا بوده است چراکه تیمی که سه نفر یا بیشتر داشته باشد می‌تواند شورا را مدیریت کند و فرد یا دو نفر دیگر عملاً کنار گذاشته می‌شوند. در این دوره هم تا کنون فقط درگیر همین مسئله بوده‌اند و تاکنون به هیچ‌یک از قول‌ها و برنامه‌های خود عمل نکرده‌اند.
فرایند انتخاب شهردار را چگونه می‌بینید؟
شهردار دوره قبل در پست خود ابقا شدند. ایشان با دو نفر از اعضای شورا نسبت فامیلی دارد و بدون برنامه و طرحی جدیدی مجدداً انتخاب شدند و اخیراً نیز استعفا خود را از این مسئولیت اعلام کرده‌اند و لذا شورا ملزم می‌گردد که فرد دیگری را برای شهرداری انتخاب نماید. 
آیا ایشان را برای شهر مفید می‌دانید؟
ایشان تجربه و سواد مدیریت شهری و حتی اداره کردن جلسات و طرح‌های ارائه‌شده را ندارند. از شهرداری که پس از گذشت چهار سال تازه از دانشگاه با مدرک کارشناسی فارغ‌التحصیل شده است انتظار بیش از این نمی‌توان داشت نه‌تنها من که اکثریت مردم ایشان را به‌عنوان شهردار قبول نداشتند چراکه در شهر حتی برای انجام کاره‌ای روزمره شهری با مشکل مواجه هستند.
آیا خود شما برای این مسئولیت (شهرداری) آمادگی داشتید؟
بلی، من یکی از نامزدهای شهرداری بودم و گرچه جوان هستم ولی به علت شناخت دقیق از منطقه و سابقه کارم خود را مناسب این مسئولیت می‌دانم. برای ارتقا جایگاه شهر طرح‌هایی را نیز داشتم مثلاً باتوجه‌به موقعیت شهر و حجم زیاد مسافران عبوری از شهر ایجاد سرویس‌های بهداشتی، ایجاد پمپ گاز طبیعی، ایجاد گلخانه برای تأمین گل فضای سبز شهر، ارتقا وضعیت بهداشتی و درمانی و ... بود.
شما روند کلی حرکت شورای شهر طی ادوار مختلف را چگونه می‌بینید؟
متأسفانه در شورای شهر فیروزان انسجام وجود ندارد. در چهار سال گذشته هیچ حرکتی حتی رنگ کردن جداول شهری و ایجاد بازسازی فضای سبز را نداشتیم و امسال هم پس از گذشت چندین ماه هنوز حرکتی از سوی شورا و شهرداری ندیده‌ایم و دوستان شورا کماکان منتظر طرح تفصیلی هستند. 
 

برچسب ها حاما شوراشهر سجاد نیازی پور

آخرین اخبار

بازگشائی دفتر مرکزی حزب اراده ملت ایران

دفتر مرکزی حزب اراده ملت ایران با حضور احمد حکیمی پور ریاست شورای مرکزی و افشین فرهانچی دبیرکل حزب در دهه پایانی اردیبهشت ماه افتتاح می‌شود.

حضور طولانی مدت افراد در مسئولیت ها کار درستی نیست

رئیس شورای مرکزی حزب اراده ملت از انتخاب دبیرکل جدید حزب متبوعش خبر داد و گفت: دیگر تمایلی برای پذیرش این سِمت نداشتم.

افشین فرهانچی دبیرکل حزب اراده ملت ایران شد

آخرین جلسه شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران با حضور اکثریت اعضاء و ریاست دکتر احمد حکیمی پور برگزار شد.

افشین فرهانچی کیست؟

دبیرکل جدید حزب اراده ملت ایران متولد سال 1349 در شهر همدان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا است.

فصلنامه خاطرات سیاسی شماره 23منتشر شد

پرونده اصلی این شماره به بررسی کتاب خاطرات مهندس پوری­ حسینی (آدم کسی نبودن!)، رئیس اسبق سازمان خصوصی­ سازی تخصیص یافته است.

کارآمدی مجلس را در گرو حضور شایستگان است

مجلس یازدهم در حالی به آخرین ماه های فعالیت خود نزدیک می شود که طی چهار سال گذشته در عمل به شعار های انتخاباتی نمایندگانش ناکام بود،

بیشتر آسیب های اجتماعی با فقر نسبت پیدا می کنند

چهل و پنج سال از پيروزی انقلاب می گذرد. اگر چه امروز کمتر از انگیزه های اقتصادی و نقش فقر اجتماعی در شکل گیری اعتراضات ...

رد صلاحیت یک عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران

به گزارش حاما نیوز  صلاحیت پیام فیض عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران و دبیر سیاسی و بین الملل روزنامه ستاره صبح برای کاندیداتوری در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان احراز نشد.

با کنار گذاشتن سلیقه ای افراد، انتخابات را درگیر حاشیه نکنید

بیشتر رد صلاحیت شدگان در ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس و خبرگان رهبری، از اردوگاه اصلاح طلبان و یا از طیف سیاسی میانه رو هستند و...

طبقه متوسط بزرگ نشان می دهد توزیع ثروت در یک کشور عادلانه است

وقتی دانش آموز بودم، کتاب های درسی چهره لطیفی از فقر نشانمان می داد. به ویژه در دروسی مثل تعلیمات دینی؛ تصویر قالب، همنشینی فقرا با اولیای خدا بود.

ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس