0 1481 شنبه 14 خرداد 10:45 دسته مطلب :ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس کد مطلب : 3314
اقدامات دولت برای جوانان کوتاه مدت و بعضاً نمایشی است

مصاحبه با حمیدرضا قائدی مسئول کمیته جوانان حزب اراده ملت ایران

اقدامات دولت برای جوانان کوتاه مدت و بعضاً نمایشی است

جناب آقای قائدی؛ باخبر شدیم که شما به‌عنوان مسئول کمیته جوانان حزب اراده ملت ایران انتخاب‌شده‌اید. خواهش داریم برای مخاطبان ما بفرمائید که ساختار جوانان از چه سالی در حزب شکل‌گرفته است و تاکنون چه کسانی مسئولیت آن‌ها در حزب بر عهده داشته‌اند؟

جناب آقای قائدی؛ باخبر شدیم که شما به‌عنوان مسئول کمیته جوانان حزب اراده ملت ایران انتخاب‌شده‌اید. خواهش داریم برای مخاطبان ما بفرمائید که ساختار جوانان از چه سالی در حزب شکل‌گرفته است و تاکنون چه کسانی مسئولیت آن‌ها در حزب بر عهده داشته‌اند؟

ممنون از توجه شما به مسائل کمیته جوانان. در مورد این سؤال باید خدمتتان عرض کنم که تشکیلات جوانان در حزب به‌طورجدی و مشخص از ابتدای سال ۸۴ تحت عنوان سازمان جوانان و دانشجویان شکل گرفت که عملاً بخشی از نقش بازسازی تشکیلات حزب را بعد از سه سال رکود کار تشکیلاتی بر عهده داشت. این دوره که تا برگزاری کنگره چهارم حزب در تابستان سال ۸۷ ادامه یافت یکی از پربارترین دوران فعالیت جوانان حزب بود. در این مقطع مسئولیت اداره سازمان جوانان و دانشجویان حزب به‌صورت شورایی بود که افرادی مثل محمد مسیبی، مزدک تنوری، رحیم حمزه، هاشم جباری، جواد مهرایی، حامد صبوری، سیدهادی موسوی، سیدباقر اسکویی و هادی شاکری در آن حضور داشتند و در کنار تعداد قابل‌توجهی از جوانان و دانشجویان فعالیت مرتب و منظمی انجام می‌دادند ازجمله انتشار خبرنامه داخلی، طراحی وبلاگ‌های مختلف، دیدار با فعالین سیاسی طیف‌های مختلف و تبادل‌نظر با آن‌ها، دادن چند بیانیه و اطلاعیه به مناسبت‌های مختلف، جمع‌آوری و ویرایش و چاپ اسناد و جزوات و بیانیه‌های حزبی در سه نوشتار، برگزاری اردوی مختص جوانان، فعالیت مؤثر در ستاد انتخاباتی مرحوم هاشمی رفسنجانی کمک به طراحی استراتژی و اهداف و برنامه آینده حزب و کمک به تدارک و برگزاری کنگره چهارم حزب.

بعد از کنگره چهارم تا سال ۹۱ که کنگره پنجم حزب برگزار شد کماکان ساختار سازمان جوانان و دانشجویان در حزب حفظ شد که در این دوره هاشم جباری، مزدک تنوری، بیژن شاملو، شمس افرازی‌زاده بیشتر فعال بودند. بعد کنگره پنجم تا سال ۹۳ که کماکان ساختار سازمان جوانان بود و به‌صورت شورایی علاوه بر افراد فوق محسن ابراهیمی، مهران رئوف، مرجان کاووسی، مهدی الماسی و خانم نوری‌نیک امورات مربوط به جوانان و دانشجویان حزب را راهبری می‌کردند. بعد از کنگره ۹۳ ساختار جوانان و دانشجویان در قالب شاخه منسجم‌تر شد و طی انتخابات داخلی محسن ابراهیمی به‌عنوان رئیس شاخه جوانان و دانشجویان شد و تا سال ۹۶ مسئولیت با ایشان بود. در تمام این مدت فعالیت‌های مستقل جوانان و دانشجویان در زمینه برگزاری اردو، برپایی کلاسهای آموزشی، برگزاری همایش، صدور اطلاعیه، شرکت فعال در جلسات و مجموعه‌های مربوط به جوانان و دانشجویان احزاب اصلاح‌طلب، رایزنی با شخصیت‌های سیاسی و دیگر فعالیت‌های مربوطه ادامه داشت.

آقای قائدی شما ارزیابی‌تان از وضعیت فعالیت سیاسی جوانان در جامعه امروز ایران چیست؟

جوانان امروز بیش‌ازپیش با مسائل اقتصادی و معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و همین امر سبب شده است اعتماد عمومی جامعه و علی‌الخصوص آینده‌سازان ایران، خدشه‌دار شود و پویایی، نشاط و تحرک احزاب و گروه‌های سیاسی نیز تحت تأثیر این بی‌اعتمادی ‌عمومی قرار بگیرد.

جناب قائدی نگاه دولت مستقر را به مسائل جوانان چگونه می‌بینید؟

نگاه دولت تفاوت چشمگیری با دولت‌های پیشین ندارد، در عمل اقداماتی که اغلب کوتاه‌مدت و بعضاً نمایشی است مشهود است. برای مثال بنگاه‌های اقتصادی و کارخانه‌ها از نیروهای حجمی که با زد و بندهای سیاسی استخدام شده‌اند رنج می‌برند و حالا دولت مکلف کرده است که مجدد اقدام به جذب نیرو کنند، این اقدام ضربه به تولید است و هزینه‌ی تولیدکننده بالا می‌رود اما در سود سازی توفیقی حاصل نمی‌شود درنتیجه قیمت مصرف‌کننده افزایش پیدا می‌کند که تورم می‌زاید و ضربه‌اش را کلیت جامعه متحمل می‌شوند.

آقای قائدی با توجه به اینکه اخیراً شما برای این مسئولیت انتخاب‌شده‌اید چه برنامه هائی کمیته جوانان برای سال 1401 دارد؟

طبق برنامه‌ای که من موقع کسب رأی اعتماد به شورای مرکزی حزب ارائه داده‌ام قصد داریم در سال جاری مجموعه اقدامات زیر را انجام دهیم:

           حضور فعال در کمیته جوانان و حوزه‌های حزبی

           مشارکت مؤثر در رسانه‌های حزبی و جوانانه پسند کردن آن‌ها

           مشارکت فعال در برنامه‌های عمومی و اختصاصی حزب

           کمک در جذب جوانان به حزب

           یادگیری و مهارت ورزی در امر سیاست و سازمان‌دهی

برچسب ها حاما حمید رضا قائدی کمیته جوانان

آخرین اخبار

گزارش تصویری ملاقاتهای مردمی دکتر احمد حکیمی پور

رئیس شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران

ایران بر لبه پرتگاه اقتدار گرایی و افراطی گری ایستاده بود

اراده ملت در گفت و گو با میرقاسم مومنی، استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی بررسی کرد:

پزشکیان بزرگ‌ ترین رقیب خودش است کابینه باید نماد تغییر باشد نه حفظ وضع موجود

غلامعلی رجایی، مشاور پیشین رییس دولت سازندگی در گفت و گو با اراده ملت عنوان کرد:

همراهان رئیس جمهور

پیروزی دکتر پزشکیان حاصل ویژگی‌های شخصیتی، شعارها و برنامه‌های انتخاباتی و پیوند این شعارها و خصایص شخصی برای پاسخگویی به مطالبات و رفع مشکلات این روزهای ایران است.

پیش نیازهای شکل گیری یک جامعه مدنی پویا

روز به روز با پیچیده تر شدن روابط سیاسی و اجتماعی، نقش جوامع مدنی به عنوان نهادهای مستقل و مهم در توسعه پایدار و متوازن بیش از پیش پررنگ تر شده است.

اجماع و ضرورت هوشمندی در چینش کابینه

در همه‌ی صحبت‌ها و مناظرات انتخاباتی، آقای دکتر مسعود پزشکیان مکرر از لزوم ایجاد اجماع داخلی و کنار گذاشتن اختلافات بین نیروهای سیاسی و سپس تلاش برای گشایش در روابط بین‌الملل سخن می‌گفتند.

پزشکیان، امیدی دوباره برای ایران

«دولت سایه»، سعید جلیلی باید تابلو داشته باشد /نباید رئیس جمهور منتخب ایزوله شود و عده ای حائل میان او و مردم شوند

پیام تبریک دبیر کل حزب اراده ملت ایران به مناسبت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان

گفتگوی کوتاه مهدی صادقیها با آقای دکتر شهریار دبیرزاده فعال مدنی

تاثیرات متقابل حکومت و نهادهای مدنی بر یک دیگر و دیدگاه دولت آقای پزشکیان نسبت به آن

ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس