شمس افرازی زاده - رئیس دفتر سیاسی حزب اراده ملت ایران
نشست معاون سیاسی وزارت کشور با سران احزاب اصلاح طلب
ااین نشستها که به همت معاونت سیاسی دولت چهاردهم برگزار میشود در سه نشست برگزار شد که اولین نشست آن در روز شنبه پانزدهم دی ماه در سالن شستهای وزارت کشور با حضور علی زینوند معاون سیاسی کوثری برگزار شد.
مدیر کل سیاسی و سران احزاب اصلاح طلبه گان احزاب و دبیران کل از جمله حسین کمالی دبیرکل حزب اسلامی کار سرکار خانم آذر منصوری دبیرکل اتحادیه حزب ملت جواد امام دبیرکل مجمع ایثارگران مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و همچنین داوود سلیمانی ربیس دفتر سیاسی انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها و شمس فرازیزاده رئیس حزب سیاسی حزب ملت ایران با حضور نمایندگان احزاب شرکت کننده در این جلسه در خصوص مسائل روز کشور و نیاز به حمایت احزاب توسط وزارت صحبتهای کشوری را ارائه کرد که این جلسه را در روز یکشنبه به مدت ۳ ساعت انجام دادند. شهین دخت ملاوردی خانم طاهره نقی محمد سالاری و... نیز یدگاههای خود را بیان کردند در این دیدار که آقای شمس افرازیزاده رئیس دفتر سیاسی حزب اراده ملت به نمایندگی از دبیرکل در این جلسه حضور دیدگاه کرد و پیشنهادات خود را بیان کرد.
رئیس دفتر سیاسی حزب اراده ملت ایران در حالی که از فضای سیاسی کشور و همچنین بحرانهای اجتماعی سیاسی در فضای عمومی به بیان دیدگاههای خود پرداخت شمس افرازی زاده در ابتدای صحبتهای خود، با توجه به تحلیل انجام شده در حزب سیاسی عنوان نمود با بررسی رفتار. رایگان در چند انتخابات متفاوت از انتخابات مجلس یازدهم و دوازدهم و همچنین انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در سال 1400 در این تحلیل ها بدست آمد بیانگر بی اعتمادی جامعه شدید نسبت به سیاست ها. واقعیت است. و میزان پایین مشارکت سیاسی در شروع انتخابات بیانگر بحران مقبولیت و کارامدی نظام سیاسی و نهایتا وقوع بحران و در مرحله بعد از بحران نظام را به رخ کشاند. حزب تصمیم ملت با بررسی شرایط و کندیداهای بلقوه و بلفعل انتخابات ریاست جمهوری در سال 1400 و همچنین 1403 به سراغ دکتر دکتر رفتیم و اولین مجموعه حزبی بودیم که از آنها دعوت شد که در انتخابات کندیدا شوند و تهاتا در 14 خرداد 1403 جلسه دفتر برگزار شود.
حزب سیاسی با دکتر مسعود پزشکیان تشکیل شد. یک روز بعد از اعلام کندیداتوری، با دیدار ایشان و اتفاقاً برنامه پیشنهادی حزب در قالب توسعه و رشد احزاب و نهادهای مدنی را به صورت مکتوب و مستندی که ماحصل سالها کار کارشناسی در حزب و تحریر اعضای پایه حزب در سالها کنشگری سیاسی بود. به ایشان تقدیم نمودیم. و از همان روز دیدار با توافق آنها برنامه پیشنهادی را عملیاتی و در ستاد مرکزی نیز با تشکیل ستاد نهادهای مدنی ماموریت خود را آغاز کرد و در 31 استان کشور ستادهایی در ذیل ستاد مرکزی تشکیل و در پروسه انتخاباتی همکاری داشتیم. شمس افرازی زاده در ادامه جلسه افزود که با توجه به این که بیش از چهار دهه از یک جمهوری اسلامی میگذرد قانون اساسی به عنوان انتظام بخش و مورد توافق بین حاکمیت و شرایط در بدترین شرایط تاریخی خود قرار دارد و حاکمیت اختیاراتی را دارد که به این امر منجر شود.
قرار دادن را هر روز توسعه داده و وظایف خود را نیز انجام نمی دهد و از طرفی این اقدام باعث می شود که هر روز اختیارات مردم را به عنوان ولی نعمت نظام تحدید و عملا شرایط را به وجود آورد که مردم امیدی را بهبود بخشند. اوضاع و احوال مردم و حاکمیت زیاد است و می توانم بگویم که جمهوریت به کما رفته است. در این شرایط مردم پای صندوق رای آمدند که برای آخرین بار شانس خود را با این نظام سیاسی به آزمون بگذرانند و این آخرین فرصت نظام سیاسی جمهوری اسلامی است و چون احزاب از مظاهر جمهوریت نظام هستند و پزشکان نیز شعارهایی در حمایت از حقوق مردم داده اند. لدا وزارت کشور به عنوان متولی شعارها باید با احزاب این کار کرده و با تهیه لوایحی خواهان تقویت احزاب و نهادهای مدنی شود و به عنوان سیاسی گر از تصمیم گیری احزاب قانون را اصلاح و نقش کند.
احزاب را پررنگ کرده و با انتخابات ها را حزبی کرده است تا در هرم قدرت احزاب و نهادهای مدنی به عنوان نهادهای واسط بتواتند مطالبات مردم را از حاکمیت مطالبه کنند. ریس دفتر سیاسی حزب اراده ملت در دیدار با معاون سیاسی کشور همچنین اعلام کرد که، دولت پزشکیان چون در شرایط اظطرار تشکیل شد و آقای پزشکیان و تیم همراه ایشان عملا فرصت گفتمان سازی را نداشتند و پس از آن به عنوان دولت وفاق ملی که همراه با دو بودند. واژه عدالت و انصاف بیشتر کاربرد را در گفتار آقای پزشکیان بدون مولفه های گفتمان ساز است و توصیه می کنم پزشکیان گفتمان دولت خود را «گفتمان دولت قانون» و بر این مبنا مرتبط کند.
تا بتواند عامل جام بین شهروندان و حاکمیت بر قانون اساسی شکل بگیرد.