0 940 پنج شنبه 28 تیر 09:56 دسته مطلب :دسته تیتر اصلی کد مطلب : 6666
اجماع و ضرورت هوشمندی در چینش کابینه

مسعود خادمی، وکیل دادگستری و سخنگوی حزب اراده ملت ایران

اجماع و ضرورت هوشمندی در چینش کابینه

در همه‌ی صحبت‌ها و مناظرات انتخاباتی، آقای دکتر مسعود پزشکیان مکرر از لزوم ایجاد اجماع داخلی و کنار گذاشتن اختلافات بین نیروهای سیاسی و سپس تلاش برای گشایش در روابط بین‌الملل سخن می‌گفتند.

در همه‌ی صحبت‌ها و مناظرات انتخاباتی، آقای دکتر مسعود پزشکیان مکرر از لزوم ایجاد اجماع داخلی و کنار گذاشتن اختلافات بین نیروهای سیاسی و سپس تلاش برای گشایش در روابط بین‌الملل سخن می‌گفتند. ولی منظور ایشان از اجماع چیست؟ آیا باید با کسانی که رقیب وی هستند مشورت و بر اساس راهکارهای پیشنهادی آنها عمل نماید؟ آیا آنها بر اساس دیدگاه‌های رئیس جمهور منتخب اندیشه و عمل نمایند؟ آیا در کابینه خود باید مثلا از آقای دکتر جلیلی و نیروهای ایشان استفاده نماید؟

به نظر می‌رسد هیچکدام نیست. با توجه به سابقه‌ی عملکردی افرادی مانند سعید جلیلی در دولت‌های گذشته که بخشی از آنها در مناظرات بیان گردید منظور آقای دکتر پزشکیان بیشتر عدم کارشکنی جناح مقابل به قصد عدم موفقیت دولت مستقر است و در حقیقت جلوگیری از تضییع منافع ملی با هدف استفاده جناحی است. با توجه به سوابق رفتاری آنها، همین خواسته محدود و معقول را هم اجابت نخواهند کرد مگر اینکه حاکمیت بصورت قاطع و با درک خساراتی که این تفکر به منافع ملی و اعتماد عمومی زده است، آنها را منع نماید که عامل بسیاری از این نارضایتی‌ها، عملکرد آنان است ولی از اخباری که از ترکیب اعضای کارگروه‌های انتخاب وزرا و معاونین به گوش می‌رسد، ضمن اینکه نحوه‌ی انتخاب و شاخص‌های تعیین اعضای کارگروه‌ها مبهم و نامشخص است، معیارهای انتخاب گزینه‌های پیشنهادی نه تنها برای جامعه که برای بسیاری از فعالان سیاسی و اعضای ستاد انتخاباتی نامشخص است و خبرها حاکی از ورود افرادی از ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی در کارگروه‌های پیشنهاد نامزدهای سمت‌های وزارت و معاونین رئیس جمهور است. اینان اعتقادی به برنامه‌های شما ندارند و هدفشان صرفا رسیدن به قدرت است.

 

با توجه به اینکه یکی از مهمترین دلایل و انگیزه نیروهای سیاسی و شرکت‌کنندگان در انتخابات حامی دکتر مسعود پزشکیان، بواسطۀ رد تفکر و شیوه‌ی عمل جریان مقابل است و برای حمایت از دیدگاه‌ها و شعارهای شخص مسعود پزشکیان بوده است بر ایشان لازم است که بر این فرایند و شاخصها و افراد موجود در کارگروه‌ها و افراد پیشنهادی برای پستهای مدیریت عالی، نظارت دقیق و مستقیم نماید و تشکیل کارگروه،‌ مسئولیت را از ایشان ساقط نمی‌کند و حضور نیروهایی بدون ایمان به شعارهای دکتر پزشکیان در مناصب مهم، موجب شکست برنامه‌ها می‌گردد.

بنابراین لازم است که به هوش باشیم و دولت دکتر پزشکیان را بعنوان غنیمت و فرصت محدود برای موفقیت و توسعه ایران، ضایع نکنيم.

برچسب ها حاما اراده ملت احزاب مسعود خادمی

آخرین اخبار

سه‌شنبه‌های گفت‌وگو31- موضوع: فرهنگ گفت‌وگو

از سه‌شنبه‌های گفت‌وگو تا همایش ملی؛ طرحی برای دیده‌شدن

زمین، خانه بی‌جانشین ما

به مناسبت روز جهانی زمین – دوم اردیبهشت

سه‌شنبه‌های گفت‌وگو30- موضوع: ایران و آمریکا گذشته پرتنش، آینده نامعلوم

از دید و بازدید تا دلار؛ تأملی بر حال و آینده ایران

انتصاب مسعود سعادت بخش به سمت «سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان میبد»

مسعود سعادت بخش دبیر حزب اراده ملت ایران در استان یزد به سمت «سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان میبد» منصوب شد.

رسانه، آینه یا سراب؟ نگاهی به تأثیر رسانه‌ها بر زندگی روزمره

سه‌شنبه‌های گفت‌وگو29- موضوع: تاثیر رسانه و فناوری و شبکه‌های اجتماعی روابط انسانی

مطالبات مدنی در هیاهوی منازعات بین‌المللی

در میانه‌ی بحران‌های سیاسی و اقتصادی، با روی کار آمدن دکتر پزشکیان، امید به تغییر در دل بخشی از جامعه زنده شد؛ اما خیلی زود وعده‌ها در سایه‌ی حوادث داخلی و بین‌المللی رنگ باخت. این نوشتار، نگاهی انتقادی به جای خالی اقدام‌های مؤثر و ممکن در دولت چهاردهم دارد؛ تصمیماتی که اگرچه بزرگ نیستند، اما می‌توانند کورسویی از امید را برای جامعه مدنی روشن نگه دارند. آیا دولت، حتی در ساده‌ترین وعده‌ها هم از عمل بازمی‌ماند؟

ماه عسل پروژه وفاق در کشور خیلی زود به پایان رسید

جریان قدرت پنهان می‌خواست لطیفی در دولت سیزدهم بماند اما ظریف به هر طریقی حذف شود/ چرخ سیاست در ایران فعلا خوب نمی‌چرخد

سه رکن اساسی در برندسازی شخصی

شما هم حتماً در یکی دو هفته اخیر تابلوها (بیلبورد) و ابرسازه‌های تبلیغاتی آقای امیرحسین مخبریان را در سطح شهر دیده‌اید.

سه‌شنبه‌های گفت‌وگو28- موضوع: از امروز تا فردا- استراتژی های رشد و توسعه در سال اینده

گفتگو برای آینده: ترسیم نقشه راه توسعه حزب و گفت‌وگوهای سه‌شنبه

آثار تغییر مدیران کلان از نگاه روابط عمومی و ارتباطات

برکناری و استعفای دو عضو کلیدی کابینه دولت وفاق توسط دو قوه مقننه و قضاییه در یک زمان موجب واکنش گسترده کاربران فضای مجازی شد.

دسته تیتر اصلی