حسن محمدی عضو شورای روستای شاه کندی در گفتگو با اراده ملت
اگر روستائیان همراه باشند شورا میتواند موفق شود
قبل از ورود به شورا در چه حوزهای مشغول به فعالیت بودید؟
بنده بهعنوان معتمد مردم در ادارات (بخشداری و بنیاد مسکن) در خصوص کارهای روستا به صورت خودجوش به مدت ۵ سال مشاور دهیار و شورایار در روستا بودم.حدود 5 سال در عرصه سیاسی و اجتماعی مشغول به فعالیت و در این مدت عضو اراده ملت و از آموزه های دوستان بهره برده تا بتوانم وارد عرصه انتخابات و شورا بشوم.
با چه رأی و سمتی وارد شورا شدید؟
بنده در ابتدا قصد شرکت در شورا را نداشتم ولی به علت مشکلات زیادی که در روستا میدیدم و اصرار اهالی وارد عرصه انتخابات شدم و با درصد بالای رای بر اساس اعتماد مردم وارد شورا شدم و در حال حاضر مسئولیت ریاست شورای روستای شاه کندی را بر عهده دارم.
چه مشکلاتی در روستا وجود داشت که در دورههای قبل حل نشده بود؟
روستا از لحاظ زیرساخت، جدولگذاری و اجرای طرح هادی مشکلات بسیاری دارد که به دلایل مختلف در طی این سالها مجموعه شورا نتوانسته است آنها را حل کنند.
چه اقداماتی بعد از گذشت ۸ ماه از ورود شما به شورا انجام شده است؟
در قدم اول ما دهیار با سابقه کاری بالا را که بومی منطقه هم نبودند ابقا کردیم. در روستاها دهیار غیربومی راندمان کاری مفیدتری نسبت به افراد بومی دارد، چراکه ایشان در معذوریت قوموخویشی قرار نمیگیرد. در قدم بعدی با همکاری اهالی و بخشداری شروع به اجرای طرح هادی روستا کردیم و معابر و خیابانها را بازگشایی و اقدام به عقبنشینی منازل کردیم. جدولگذاری معابر سومین اقدامی بود که انجام شد. با کمک اداره برق تعویض تیر برقهای آسیبدیده از بارش برف را به طول ۶ کیلومتر انجام دادیم و همچنین تیرهایی که در معابر روستا قرار داشتند را جابهجا کردیم. در همین راستا اقدام به تعمیر و تعویض روشنایی معابر روستا شد. برای تأمین بودجه این برنامهها با بخشداری و بنیاد مسکن رایزنی زیادی انجام شد حدود ۱۳ میلیارد ریال بودجه به این روستا اختصاص گرفت.
چه برنامه ای برای سال آتی روستا دارید؟
برای سال آینده چند برنامه را مدنظر داریم که با کمک اهالی و مجموعههای دولتی و غیردولتی به سرانجام برسانیم:
۱. آسفالت معابر و خیابانهای روستا
۲. دیوارکشی آرامستان روستا
۳. دیوارکشی مدرسه روستا
۴. احداث سالن ورزشی در روستا
و نکته آخر:
در پی بارش برف و تخریب خانهها در روستا (در سال ۱۳۹۸) که منجر به آسیب دیدن حدود ۳۰ درصد از خانههای روستا شد، بنده به صورت خودجوش با کمک بنیاد مسکن و بخشداری توانستم مردم را راضی کنم تا با استفاده از تسهیلات نوسازی مسکن اقدام به بازسازی و مستحکمسازی منازل خود نمایند. دراینبین شرایط سختی برای اخذ وام، پروانه ساخت و ... وجود داشت که خوشبختانه با پیگیریهای مداوم حل شد. دراینبین علاوه بر بنیاد مسکن و بخشداری مجموعه هلالاحمر نیز کمک فراوانی نمود.