0 593 دوشنبه 4 بهمن 04:20 دسته مطلب :ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس کد مطلب : 3188
فرایند انتخاب شهردار خارج از مسیر اصلی خود صورت گرفت

سید عسکر عطایی عضو سابق شورای شهر مشکین‌شهر در گفتگو با اراده ملت

فرایند انتخاب شهردار خارج از مسیر اصلی خود صورت گرفت

سید عسکر عطایی دانشجوی دکترای تخصصی شهر سازی است و در دو دوره چهارم و پنجم، عضو شورای شهر مشکین‌شهر بود و مدتی نیز مسئولیت ریاست این شورا را بر عهده داشت. پای صحبت‌های ایشان نشستیم تا ارزیابی ایشان از وضعیت شورای شهر در دوره جدید را بدانیم.

ارزیابی شما از شورای شهر جدید چیست؟
نکته اول اینکه به علت تورم بالا و نبود درآمد کافی در شهرداری و شورا، عملاً کار خاصی از دست شورا بر نمی‌آید. شهرداری مشکین‌شهر با ۳۰۰ پرسنل، با بودجه‌ای که از محل فروش املاک و پروانه ساختمانی دارد، صرفاً می‌تواند هزینه‌های جاری خود را تأمین کند. از طرفی در انتخابات اخیر، به دلیل مشارکت حداقلی شهروندان و سایه انداختن برخی مسائل، مشکلاتی به وجود آمد که البته امیدواریم اعضای شورا با تعامل مناسب با یکدیگر و افراد متخصص در جهت پیشرفت شهر گام بردارند.
شما فرایند انتخاب شهردار را چگونه می‌بینید؟
فرایند انتخاب شهردار در ابتدا با انتشار فراخوانی توسط شورا و ارائه رزومه‌های مناسب توسط افراد بومی طبق اصول این کار، آغاز شد، اما متأسفانه در ادامه به دلیل فشارهای خارج از مجموعه شورا، این فرایند از مسیر اصلی خود که گزینش اصلح بر اساس سوابق کاری، برنامه محوری و مصاحبه بود، خارج شد و فرد معرفی شده از سوی برخی مقامات و جناح‌ها به‌عنوان شهردار انتخاب گردید.
آیا گمان می‌کنید، شهردار جدید برای شهر مفید است؟
در شهرداری علاوه بر تخصص، شناخت کافی از شهر و شهروندان و همچنین نحوه ارتباط با بدنه شهرداری برای پیشرفت شهر لازم و ضروری است که امیدواریم شهردار منتخب تمام توان خویش را برای پیشرفت شهر به کار گیرد و با تعامل و همکاری با اعضای شورا به رفع مشکلات شهری همت گمارد.
با توجه به تجربه حضور خود در شورای شهر، روند کلی حرکت شورای شهر طی ادوار مختلف را چگونه می‌بینید؟
شوراهای اسلامی یک نهاد و پارلمان محلی هستند که از متن قانون و بطن جامعه شکل می‌گیرند و به‌نوعی حکومت مردم بر مردم و حکومت مشارکتی تعامل‌گرا به شمار می‌آیند. اما نکته مهمی که نباید از آن غافل شد، دخالت دادن سلایق شخصی و نبود شناخت کافی از حیطه اختیارات، وظایف و مدارک تحصیلی پایین و مرتبط نبودن رشته تحصیلی و تخصصی اعضای شورا و همچنین کم‌توجهی مسئولان سطوح مختلف کشوری به وضعیت و جایگاه شورا در عمل و قانون، کارآمدی این نهاد را زیر سؤال می‌برد. از سوی دیگر در اکثر موارد، شوراها در مصوبات و تصمیم‌گیری‌ها از استقلال برخوردار نیستند و همین امر باعث می‌شود این نهاد مردمی روند روبه‌رشدی نداشته باشد.
ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
 

برچسب ها سید عسگر عطایی مشکین شهر حاما دوهفته نامه اراده ملت

آخرین اخبار

بازگشائی دفتر مرکزی حزب اراده ملت ایران

دفتر مرکزی حزب اراده ملت ایران با حضور احمد حکیمی پور ریاست شورای مرکزی و افشین فرهانچی دبیرکل حزب در دهه پایانی اردیبهشت ماه افتتاح می‌شود.

حضور طولانی مدت افراد در مسئولیت ها کار درستی نیست

رئیس شورای مرکزی حزب اراده ملت از انتخاب دبیرکل جدید حزب متبوعش خبر داد و گفت: دیگر تمایلی برای پذیرش این سِمت نداشتم.

افشین فرهانچی دبیرکل حزب اراده ملت ایران شد

آخرین جلسه شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران با حضور اکثریت اعضاء و ریاست دکتر احمد حکیمی پور برگزار شد.

افشین فرهانچی کیست؟

دبیرکل جدید حزب اراده ملت ایران متولد سال 1349 در شهر همدان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا است.

فصلنامه خاطرات سیاسی شماره 23منتشر شد

پرونده اصلی این شماره به بررسی کتاب خاطرات مهندس پوری­ حسینی (آدم کسی نبودن!)، رئیس اسبق سازمان خصوصی­ سازی تخصیص یافته است.

کارآمدی مجلس را در گرو حضور شایستگان است

مجلس یازدهم در حالی به آخرین ماه های فعالیت خود نزدیک می شود که طی چهار سال گذشته در عمل به شعار های انتخاباتی نمایندگانش ناکام بود،

بیشتر آسیب های اجتماعی با فقر نسبت پیدا می کنند

چهل و پنج سال از پيروزی انقلاب می گذرد. اگر چه امروز کمتر از انگیزه های اقتصادی و نقش فقر اجتماعی در شکل گیری اعتراضات ...

رد صلاحیت یک عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران

به گزارش حاما نیوز  صلاحیت پیام فیض عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران و دبیر سیاسی و بین الملل روزنامه ستاره صبح برای کاندیداتوری در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان احراز نشد.

با کنار گذاشتن سلیقه ای افراد، انتخابات را درگیر حاشیه نکنید

بیشتر رد صلاحیت شدگان در ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس و خبرگان رهبری، از اردوگاه اصلاح طلبان و یا از طیف سیاسی میانه رو هستند و...

طبقه متوسط بزرگ نشان می دهد توزیع ثروت در یک کشور عادلانه است

وقتی دانش آموز بودم، کتاب های درسی چهره لطیفی از فقر نشانمان می داد. به ویژه در دروسی مثل تعلیمات دینی؛ تصویر قالب، همنشینی فقرا با اولیای خدا بود.

ویژه منتخبین حاما در شوراها و مجلس